Mandarinkake -

Mandarinkake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp eggedosis av egg og sukker. Mos potetene fint og rør inn potetmel og bakepulver. Rør det sammen med eggedosisen. Fyll røren i godt smurt form og stek kaken nederst i ovnen ved 200° i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken og del den i to bunner. Sil laken fra mandarinene og ta vare på den. Mål den og spe eventuelt med vann til angitt mengde lake. Skjær knapt halvparten av mandarinbåtene i små terninger, fordel dem over den ene kakebunnen og legg på det meste av romkremen. Dekk med den andre bunnen. Smør resten av romkremen over. Bløt gelatinplatene, smelt dem i sitronsaft og rør det sammen med mandarinlaken. Legg en rad mandarinbåter på kaken. Hell geleen over når den så vidt begynner å stivne. Stivvisp fløten og sprøyt den rundt kanten av kaken.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Mokkakake