Mandarinmousse -
Foto: Matprat.no

Mandarinmousse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

La mandarinbåtene renne av seg og ta vare på saften. Rør gelatinpulver i saften og sett kjølig. Hell halve av likøren over mandarinbåtene. Bland eggeplommer, sukker og gelatinoppløsningen i en bolle og sett det hele i vannbad. Pisk blandingen i ca. 5 minutter. Kjør mandarinbåtene i matprosessor og mos dem. Bland mosen i eggblandingen sammen med resten av likøren. Hell moussen i glassbolle og sett den til avkjøling. Pynt med mandarinbåter og blader fra sitronmelisse eller mynte.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Morgengull
fav Tid: 90 min
Granité