Mandel- og sitronkake med jordbær -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Mandel- og sitronkake med jordbær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 200 °C. Hakk mandlene grovt i en foodprocessor, tilsett mandelmassen og eggehvitene. Ha bakepapir i en springform, 28 cm i diameter og bred ut deigen, stek midt i stekeovn 12-15 min, til bunnen er lysbrun. Fyll: Bland eggeplommer, sitronskall, sitronsaft og sukker i en liten kasserolle. Varm opp til en tykk krem mens du visper godt . Avkjøl. Pisk fløte til krem. Legg mandelbunnen på et serveringsfat. Bre avkjølt sitronkrem over bunnen og legg krem på toppen. Legg over rikelig med jordbær. Sikt over melis og pynt med mynte eller sitronmelissse.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Skogsbærkake