Mandelbunn med sjokolade og smørkrem -

Mandelbunn med sjokolade og smørkrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å lage mandelbunn. Mal mandlene og bland med melis. Stivpisk 4 eggehviter og vend inn de mandel og melis blandingen. Fyll i en smurt form, 22/24 cm. Dekk bunnen med bakepapir. Stek i varm stekeovn på nederste rille i ca 30 min. Avkjøl. Sjokoladetopping. Ha kaffe, melk og kokesjokolade i biter i en bolle og smelt over et vannbad. Rør sammen. Rør smør og melis hvitt og luftig. Rør inn eggeplommer, en av gangen. Rør tilslutt inn den lett avkjølte smeltede sjokoladen. Sett kaken på et kakefat og sett "ringen" fra springformen rundt. Fyll sjokoladetoppingen over mandelbunnen, glatt den pent ut. Sett kaken kaldt i kjøleskapet til sjokoladetoppingen har stivnet, minst 3-4 timer eller natten over. Ved servering, ta av "ringen", løsne ev med en spiss liten varm kniv (dyppet i varmt vann) rundt kanten. Frisk frukt eller bær. Oppskrift: Silje Runningshaugen, Tanum i Bærum

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.