Mandelflarn med bringebær -

Mandelflarn med bringebær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mandlene kan være skåldet eller uskåldet eller en blanding. Mal dem og bland alle ingrediensene til flarnene. Sett topper av røren med teskje på bakepapirkledt stekebrett. La det være god avstand mellom kakene, de flyter ut under stekingen. Stek kakene midt i ovnen ved 175° i ca. 8 minutter til de er gylne. La dem stå i noen sekunder før de løsnes fra bakepapiret med en tynn kniv. Avkjøl dem på rist. Mos vel halvparten av bærene med sitronsaft, sil mosen og smak den til med sukker. Visp fløte stiv. Legg tre og tre flarn sammen med en skje krem på midten og bringebær rundt kanten. Anrett dem med sausen rundt, eventuelt også en skje sitronsorbet (kan sløyfes).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Nøtteblonder
fav Tid: 60 min
Franske makroner