Mandelkake med bringebær -

Mandelkake med bringebær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 175°C. Riv marsipanmassen og rør inn ett egg om gangen. Vend inn mel blandet med bakepulver. Fyll røren i en godt smurt form, ca. 20x30 cm, eller rund form ca. 24 cm i diameter. Stek kaken nederst i ovnen i ca. 25 minutter. Riv kransekakemassen og rør den sammen med eplemos. Smør det over den kalde kaken. Fordel bringebær på toppen. Bruker du frosne bær trenger de ikke å tines. Kok opp geléen etter anvisning på pakken. Avkjøl geléen før den helles over kaken. Sett kaken i kjøleskap og la den stivne. Smelt geléen på svak varme og smør den over bærene. La geléen stivne. Server vispet krem eller iskrem til. Kaken er god også uten ekstra tilbehør.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kirsebærpai