Mandelkake - Superenkel, allergivennlig kake som smaker nydelig!
Foto: Svein Brimi

Mandelkake

Superenkel, allergivennlig kake som smaker nydelig!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Riv mandelmassen grovt.

Riv skallet av appelsinene og press ut saften.

Bland sammen mandelmasse, appelsin- skall og saft.

Del eggene i hvite og eggeplommer.

Rør eggeplommene inn i mandelmassen.

Visp eggehvitene stive og vend det forsiktig inn i røren.

Dekk en liten langpanne, 20 x 30 cm, med bakepapir og fordel røren i langpannen.

Stek kaken nederst i ovn ved 175° i ca. 25 minutter.

Ta ut kaken og riv sjokoladen over den varme kaken.

Dryss over mandelflak

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.