Mandelpanert hyse -
Foto: Lisa Westgaard

Mandelpanert hyse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fiskefiléten i serveringsstykker. Vendes i hvetemel tilsatt salt og pepper. Vend den så i lett pisket egg og deretter i grovhakkede mandler. Varm margarin i stekepanne til den er gyllen. Legg fiskestykkene i, og stek til de er gjennomstekte og mandlene gylne og sprøe. Server den fisken med råkost, dressing, kokte poteter og en lys fiskesaus med persille og gressløk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.