Mandelpanert kylling med pastinakk -

Mandelpanert kylling med pastinakk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp sammen egg, vann, salt og pepper og dypp skinnsiden av kyllinglårene i blandingen, deretter i mandelflak. Stek kyllinglårene i rikelig med olje på middels varme, ca. 10 minutter på den upanerte siden, ca. 5 minutter på den mandelpanerte siden. Rens og skjær pastinakkene i skiver på skrå. Gi dem et oppkok i lettsaltet vann, la dem renne godt av og stek dem gylne i olje. Server ris til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Wiener backhendl