Mandelsuppe - Det høres rart ut, men mandelsuppe er en herlig, spansk spesialitet.
Foto: Erik Hannemann

Mandelsuppe

Det høres rart ut, men mandelsuppe er en herlig, spansk spesialitet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Har du mandler med skall, kan du koke dem i ett minutt, sile av og gni av skallet.

Varm opp oljen i en tykkbunnet kjele (det skal ikke ryke av oljen). Stek mandlene i tre-fire minutter. Ha mandlene over i en kjøkkenmaskin med en hullsleiv. (Du kan hakke noen og bruke til pynt).

Skjær brødskivene i terninger. Ha dem i stekepannen med persille, knust hvitløk og en liten klype safran. La det steke i 2-3 minutter under omrøring. Ha det i kjøkkenmaskinen med mandlene. Kjør det nesten glatt.

Ha alt i en kjele. Rør inn litt og litt vann til det får ønsket konsistens. La det koke opp. Smak til med salt og eddik.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Marsipan
fav Tid: 120 min
Fyrstekake
fav Tid: 30 min
Brente mandler