Mango-is -
Foto: Frukt.no

Mango-is

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

200 g mango

2 dl kremfløte

3 ss sukker

2 stk eggeplomme

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell mangoen så tynt som mulig. Skjær fruktkjøttet fra steinen og mos det til pure. Stivpisk kremfløten med 1 ss sukker og bland forsiktig inn fruktpureen. Stivpisk eggeplommene med 2 ss sukker. Ven forsiktig inn fruktkremen. og sett bollen i fryseren. Bland kremen godt av og til under innfrysingen. Når iskremen er tykk, legges den over i tett boks. Dypfryses ytterligere i et par timer. Bytt gjerne mangoen med ananas, fersken, aprikos, jordbær, bringebær, solbær, o.l.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Flambert mango
fav Tid: 180 min
Hoffdessert