Mango lassi - Denne er perfekt sammen med sterk mat. Den får chilien til å rødme.
Foto: Erik Hannemann

Mango lassi

Denne er perfekt sammen med sterk mat. Den får chilien til å rødme.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær mangoen i biter (se her hvordan det gjøres).

Ha mangokjøttet i en blender sammen med yoghurt, vann, sukker og myntebladene (spar noen til pynt).

Kjør blandingen glatt. Ha i mer vann om du vil ha den tynnere. Smak eventuelt til med litt mer sukker.

Smak også til med sukker (og prøv gjerne med et kardemommedryss).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?