Mango og papayasalsa med koriander - Dette er Bent Stiansens oppskrift. Og det sier ikke så rent lite.

Salat

foto: Colourbox

Mango og papayasalsa med koriander

Dette er Bent Stiansens oppskrift. Og det sier ikke så rent lite.

4 porsjoner
Dette trenger du:

1 stk moden mango

2 stk modne papaya

2 ss mangochutney

1 ss frisk, hakket koriander

1 ts ingefær, revet

1 ss limesaft

Slik gjør du det:

Skrell frukten og kutt fruktkjøttet i små terninger. Bland sammen med mango chutney, gjerne av den litt sterke typen. Smak til med hakket koriander, revet ingefær og limesaft. Serveres kald som tilbehør til kjøttet.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 15 min

Tid: 10 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Nødhjelp når det virkelig svir

Her er rådene mot sommerens verste plager.

Norsk Ukeblad |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK