Manuelas favorittbrownies - Den skal være fudgy og ha en fin glans på toppen. Nam!
Foto: Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Manuelas favorittbrownies

Den skal være fudgy og ha en fin glans på toppen. Nam!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha sjokolade og smør i en bolle. Sett bollen over kokende varmt vann. Rør konstant til alt er smeltet.

Skru av varmen, men la bollen fortsatt stå over det kokende varme vannet.

Tilsett brunt sukker i sjokoladeblandingen. Rør godt til alt er blandet.

Det er denne prosessen med å varme sukker når du tilsetter det som gir den fantastiske glansen på toppen når de er stekt.

Ta bollen av varmen. Tilsett egg, eggeplommer og vaniljeekstrakt og bland forsiktig sammen. Ikke miks eggene for mye, da blir det kake i stedet for brownies!

Jeg kjøpte tre Daim-sjokolader og finmalte dem i en kjøkkenmaskin.

Rør inn mel- og kakaoblandingen. Rør alt godt sammen.

Tilsett den knuste Daim-sjokoladen.

Fordel røren i en form på ca 18 x 26 cm.

Stekes i 30 minutter på 180 ˚C. Det er viktig at du ikke steker den lenger enn 30 minutter.

Avkjøles helt, sett den så i fryseren i cirka 30-45 minutter. Da er kaken litt fastere og lettere å skjære i perfekte biter.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.