Slik gjør du det:
Fremgangsmåte cupcakes:
Forvarm ovnen til 180 ºC.
Ha smør, sukker og frøene fra vaniljestangen i en mikserbolle.
Miks dette fluffy i ca. 3–5 minutter.
Tilsett ett egg om gangen, og miks til du ser at eggene er godt blandet inn.
Tilsett vaniljeekstrakt sammen med det siste egget.
Sikt sammen mel, bakepulver og salt minst 2 ganger.
Hell det i miksebollen sammen med melk, og miks til det er godt sammenblandet.
Legg muffinsformer i et muffinsbrett.
For at alle cupcakene skal bli like store bruker jeg en iskremskje når jeg fordeler røren i muffinsformene.
Stek cupcakesene midt i ovnen i ca. 18 minutter.
Avkjøl helt før du dekorerer dem med White Cloud Frosting.
Fremgangsmåte frosting:
Hell eggehviter og sitronsaft i en miksebolle.
Hell sukker, vann og vaniljeekstrakt i en kjele, og rør det godt sammen slik at alt sukkeret blir fuktig. Sett kjelen på komfyren.
Blandingen skal varmes til hele 120 C°, så bruk gjerne termometer om du har det.
Sett i gang mikseren når sukkerlaken har nådd 120 C° og la den gå til det begynner å skumme. Tilsett sukkerlaken litt etter litt. Miks det så fluffy i ca. 5 minutter til.
Pass på så du ikke overmikser det! Etter ca. 5 minutter er frostingen ferdig.
For å få en vakker pastellfarge på frostingen bruker jeg bare en liten dråpe pastafarge.
På disse cupcakesene lager du 3 tette "swirls", før du strør over noen søte hvite nonpareils, og avslutter med en enkel søt perle.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.