Manuelas vaniljecupcakes - Disse må du bare prøve...
Foto: Manuela Kjeilen

Manuelas vaniljecupcakes

Disse må du bare prøve...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fremgangsmåte cupcakes:

Forvarm ovnen til 180 ºC.

Ha smør, sukker og frøene fra vaniljestangen i en mikserbolle.

Miks dette fluffy i ca. 3–5 minutter.

Tilsett ett egg om gangen, og miks til du ser at eggene er godt blandet inn.

Tilsett vaniljeekstrakt sammen med det siste egget.

Sikt sammen mel, bakepulver og salt minst 2 ganger.

Hell det i miksebollen sammen med melk, og miks til det er godt sammenblandet.

Legg muffinsformer i et muffinsbrett.

For at alle cupcakene skal bli like store bruker jeg en iskremskje når jeg fordeler røren i muffinsformene.

Stek cupcakesene midt i ovnen i ca. 18 minutter.

Avkjøl helt før du dekorerer dem med White Cloud Frosting.

Fremgangsmåte frosting:

Hell eggehviter og sitronsaft i en miksebolle.

Hell sukker, vann og vaniljeekstrakt i en kjele, og rør det godt sammen slik at alt sukkeret blir fuktig. Sett kjelen på komfyren.

Blandingen skal varmes til hele 120 C°, så bruk gjerne termometer om du har det.

Sett i gang mikseren når sukkerlaken har nådd 120 C° og la den gå til det begynner å skumme. Tilsett sukkerlaken litt etter litt. Miks det så fluffy i ca. 5 minutter til.

Pass på så du ikke overmikser det! Etter ca. 5 minutter er frostingen ferdig.

For å få en vakker pastellfarge på frostingen bruker jeg bare en liten dråpe pastafarge.

På disse cupcakesene lager du 3 tette "swirls", før du strør over noen søte hvite nonpareils, og avslutter med en enkel søt perle.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.