Marengsrull med blåbær - Marengsbunn i rullekake er absolutt verd å prøve.
Foto: Svein Brimi

Marengsrull med blåbær

Marengsbunn i rullekake er absolutt verd å prøve.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk eggehvitene til de begynner å bli stive, og tilsett sukker litt og litt mens du pisker. Pisk til stiv marengs. Vend inn kakefyllpulveret. Bre marengsen over i en bakepapirkledd stor langpanne. 

Stek kaken midt i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min.

Hvelv kaken på et sukret kjøkkenhåndkle eller bakepapir. Fjern bakepapiret som dekker langpannen og avkjøl kaken med den varme langpannen over. 

Pisk kremfløten til krem.

Bre kremen over den kalde kakenog fordel syltetøy og bær over kremen. 

Rull sammen kaken og sett kjølig til servering. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.