Marens pannekaker med sitronkrem -

Marens pannekaker med sitronkrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Oppskriften gir 2-3 tynne mellomstore personer per person. Pannekakerøre: Bland alle ingredisensene godt sammen til en klumpfri røre. Dersom røren blir for tykk, kan man justere med vann. Pannekakene stekes på middels høy varme til de blir gylne. Sitronkrem: Visp egg og sukker sammen, tilsett saften og skallet fra sitronene. Visp blandingen til tykk krem over vannbad. Skjær smøret opp i småbiter. Ta bollen vekk fra vannbadet og rør inn smøret. La kremen hvile i kjøleskap. Kremen kan gjerne lages dagen i forveien. Legg pannekakene lagvis med sitronkrem og bringebærsorbet. Avslutt med sitronkrem og pynt med sitronmelisseblader.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.