Slik gjør du det:
Begynn med marinaden. Rist sesamfrøene lysebrune i en tørr stekepanne. Tilsett sesam- og solsikkeolje. Dra panna vekk fra varmen og ha i chili, ingefær, honning og limesaft. Skjær vekk skallet på melonen og del fruktkjøttet i biter. Ha melonen i en bolle og hell over marinaden. Skyll salaten i kaldt vann. Anrett salaten på tallerkener og legg på melonen. Topp med frisk koriander. Topp også gjerne med noe crispy, for eksempel rischips, sprøstekt vårrulldeig eller nøtter. Server salaten som tilbehør til spekemat eller grillretter. Oppskriften er hentet fra "Salater!" av Jørgen Kolderup.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.