Marinert ishavsrøye med grønnsaker i wok -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Marinert ishavsrøye med grønnsaker i wok

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær filetene i strimler på tvers og legg i en bolle og tilsett soyasaus eller eplemost. Vend lett sammen og la stå og trekke smak 10-15 min. Skjær grønnsaken i tynne strimler. Stek/rist sesamfrø i en varm tørr (uten fett) stekepanne. Varm opp jordnøttoljen til den er rykende varm. Stek grønnsakene i 2-3 min til de er knapt møre. (Bønnespirer fra boks må renne godt av seg). Tilsett fisken og stek i ca 2 min. Smak til med sesamolje, grovmalt pepper og ev litt salt. Vend inn de ristede sesamfrøene. Server med ris eller nudler. Tips: Har du ikke wokpanne, bruk en stekepanne med høye kanter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Uer med risnudler
fav Tid: 240 min
Kveite i wok