Marinert klippfisk -
Foto: Alf Børjesson

Marinert klippfisk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 200 grader. Skjær klippfisken i serveringsstykker og legg den i en smurt ildfast form. Legg løken over fisken. Bland olje, eddik, kajennepepper, persille og oppsmuldret laurbærblad. Hell det over fisken. La fisken stå et par timer til marinering. Bak den så midt i ovnen til den er gjennomkokt, ca 40 minutter. Dekk den til hvis den ser ut til å bli for brun. Server fisken med potetmos og tomatsalat eller kokt brokkoli.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Mirita style bacalao
fav Tid: 1440 min
Bacalhau com natas