Marinert kylling- og svinefilet servert med peanøttsaus -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Marinert kylling- og svinefilet servert med peanøttsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kylling og svi i fingertykke strimler og træ på spidd (satèpinner / grillpinner) og legg i et fat. Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell over kjøttet. La stå og trekke smak i ca 1 time på kjøkkenbenken eller natten over i kjøleskapet. Varm kokosmelken til peanøttsausen til kokepunktet. Tilsett resten av ingrediensene i den rekkefølge de står i oppskriften, rør godt mellom hver ingrediens. Sausen bør ikke koke. Avkjøl sausen litt før servering, da vil den tykne. Dekk et stekebrett med bakepapir og legg kylling og svinespydene på stekebrettet og stek på midterste rille i varm stekeovn ved 225 °C i 10 -15 min til de er så vidt gjennomstekt uten å bli tørre. Server med ris og peanøttsaus.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.