Marinert kylling

Marinert kylling

Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Marinade

0.75 dl

soyasaus

3 ss

purre

1.5 ss

olje

1 fedd

hvitløk

Tilbehør

4 porsjon

ris

Slik gjør du det:

Pisk soyasaus, finhakket purre, revet ingefær, sesamfrø, olje, finhakket hvitløk og cayennepepper sammen. Skjær kyllingfiletene i stykker på størrelse med en munnfull og legg dem i sausen. La det marinere i 30 min. mens du rører av og til. Ta kjøttet opp av marinaden og la det dryppe av. Varm oljen i en stekepanne og legg kyllingstykkene i den varme oljen med skinnsiden ned. Brunes ved svak varme. Vend kyllingstykkene og la dem steke til de er møre. Kok risen i henhold til anvisning.

Kanskje disse også frister?