Marinert kylling -

Marinert kylling

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk soyasaus, finhakket purre, revet ingefær, sesamfrø, olje, finhakket hvitløk og cayennepepper sammen. Skjær kyllingfiletene i stykker på størrelse med en munnfull og legg dem i sausen. La det marinere i 30 min. mens du rører av og til. Ta kjøttet opp av marinaden og la det dryppe av. Varm oljen i en stekepanne og legg kyllingstykkene i den varme oljen med skinnsiden ned. Brunes ved svak varme. Vend kyllingstykkene og la dem steke til de er møre. Kok risen i henhold til anvisning.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Jerk-kylling