Marinert roastbiff av hval -

Marinert roastbiff av hval

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen ingrediensene til marinaden. Hell kjøttet i en form (ikke for stor) og hell marinaden over. Bør stå et døgn i kjøleskap. Snu på kjøttet av og til. Still ovnen på 170 grader. Tørk av kjøttet og stek hvalbiffstykket på alle kanter i smør i panne. Legg steken over i langpanne eller ildfast form og dryss salt og pepper over. Den trenger ca. 1 time i ovnen. Bruk gjerne steketermometer. Ta kjøttet ut av ovnen når kjernetemperatur viser 60 grader. Drypp steken med marinade et par ganger underveis. Server hvalbiffen varm med saus av stekesjy og marinade, kokte poteter og stekt sopp. Eller server den kald med masse sprøstekt løk, potetsalat og grønn salat. Oppskriften er hentet fra hvalbiff.no (Reklameutvalget for småkvalkjøtt)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Hval på grill