Marinert svinefilet -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Marinert svinefilet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Renskjær kjøttet. Kok opp vann, buljongterninger, laurbærblad, hvitløk og pepper og legg i kjøttet . La det trekke (ca 85 ºC) under lokk i ca 20 min. Snu kjøttet et par ganger under trekketiden. Avkjøl kjøttet i buljongen. Når kjøtt og buljong er avkjølt, sett kaldt i kjøleskapet natten over. Neste dag: Bland sammen ingrediensene til marinaden. Skjær det kalde kjøttet i skiver og legg kjøttet takstenvis på et serveringsfat. Hell over halvparten av marinaden. Dekk til og la kjøttet stå og trekke smak av marinaden 1-2 timer. Server resten av marinaden til kjøttet. Server med salat og ris, poteter eller brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Bigos - polsk gryte