Marinerte silderullader -

Marinerte silderullader

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 225 grader. Rens silden og fjern mest mulig bein. Del hver sildefilét i to på langs hvis de er store. Strø litt salt, pepper og finhakket persille på innsiden av filétene. Rull filétene sammen fra hodet mot hale. Sett rulladene tett sammen i en smurt ildfast form. Kan festes med en tannpirker. Strø sesamfrø over. Stek silderulladene i stekeovn ved 225 grader til de er pent brune, ca 15 minutter. Hell over eddikmarinaden når sildefilétene er ferdig stekt. Serveres varme til middag eller kalde til pålegg. Teriyakisaus kan brukes i stedet for eddikmarinade.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Grove sildekaker
fav Tid: 60 min
Sild med appelsin