Marits pinnebrød -

Marits pinnebrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Nok til 15-20 brød. Har du vært speider, vet du at pinnebrød er et must på tur. Problemet med pinnebrød er å få det gjennomstekt uten at overflaten blir helt svart. Øvelse gjør mester. Skal du surre brødet rundt en grillpølse, er det lurt å grille ferdig pølsen først. Bland alt det tørre før du har i væsken. Rør til du får en jevn og fin deig. Legg deigen i en bolle eller pose og ta den med på tur. Stek pinnebrødet på en pølsepinne over et bål. Pinnebrødet er ferdig når det lett kan løsnes fra pinnen. Vil du ha litt variasjon i smaken, kan du tilsette 2 ts tørkede urter eller et hvitløkfedd som du rasper opp, noen finhakkede sjokoladebiter, eller du kan lage en sukker- og kanelblanding som du ruller brødet i like før det er stekt ferdig.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Pinnebrød
fav Tid: 1440 min
Eltefritt emmerbrød