Marokkansk fiskerett - Denne fiskeretten henter krydderiene fra Nord-Afrika.
Foto: BBCLifestyle

Marokkansk fiskerett

Denne fiskeretten henter krydderiene fra Nord-Afrika.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm opp oljen i en stor, tykkbunnet kjele på medium varme. Ha i løken og stek den i fem minutter til den blir blank. Ha i biter av søtpotet og ras el hanout og stek i et minutt. 

Får du ikke tak i ras el hanout kan du lage en blanding av malt spisskum, malt paprikapulver, nellik, malt koriander og kardemomme. 

Ha i bønnene og tomater og 4 desiliter vann. Del chilien på langs og legg den i gryta. La det koke i 12-15 minutter eller til potetene er møre. 

Ha i fiskesaus, sukker og limesaft. Rør godt. Legg i fisken og sett på lokket. Etter fem minutter, ha på hakket koriander. 

Servér gjerne med couscous. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Spicy torsk