Marshmallows med bringebær - Lag dine egne fruktmarshmallows, og velg frukt eller bær selv.
Foto: Manuela Kjeilen

Marshmallows med bringebær

Lag dine egne fruktmarshmallows, og velg frukt eller bær selv.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm opp bringebær og sukker i en kjele.

Sil deretter blandingen slik det blir en puré som er helt fri for frø (dette blir cirka 140 g puré).

Legg gelatinbladene i kaldt vann slik at de blir myke.

Kok opp sukkeret i en kjele sammen med halvparten av glukosen (75 g) og halvparten av bringebærpuréen (70 g).

Blandingen skal varmes opp til 110 °C.

Her er det viktig å bruke termometer. Ta kjelen av platen når blandingen har kommet til riktig temperatur.

Klem vannet ut av gelatinbladene og ha dem i den varme blandingen.

Rør godt til gelatinbladene er helt oppløst.

Ha resten av glukosen (75 g) og resten av bringebærpuréen (70 g) i en mikserbolle, og begynn å mikse på middels hastighet.

Mens maskinen går helles den varme røren du nettopp laget forsiktig oppi mikserbollen.

Miks det hele på høy hastighet i cirka 4–5 minutter.

Ta fram en liten form eller et brett, ca. 25 x 15 cm, dekk innsiden med bakepapir og strø på litt melis.

Hell marshmallowsrøren i formen.

Strø litt melis på toppen og la det hele hvile et par timer.

Strø litt melis på et ark med bakepapir og skjær den stivnede blandingen i terninger.

Se så til at alle marshmallows er dekket av melis på alle kanter.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.