Marsipankake med valnøtter og bringebær - Deilig marsipankake fylt med alt som er godt!
Foto: Kim Holte

Marsipankake med valnøtter og bringebær

Deilig marsipankake fylt med alt som er godt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til eggedosis. På slutten av vispingen tilsettes vannet, litt om gangen.

Bland mel og bakepulver sammen, og vend det forsiktig ned i eggedosisen. Hell røren i en springform, ca. 24 cm.

Stekes umiddelbart i ovnen på nederste rille ved 175 grader i ca. 35 minutter.

Avkjøles litt før den hvelves. Sukkerbrødet kan deles i to eller tre deler.

Pisk fløten stiv og rør forsiktig inn melis sammen med grovhakkede valnøtter, bringebærsyltetøy og friske bringebær. 

Fordel kremen på kaken, og legg på den øverste kakedelen.

Kjevl marsipanen ut til en stor runding som dekker godt over siden og på kantene, og det er fint om den ligger godt ned på fatet.

Løft lokket forsiktig på, ta gjerne kjevlet eller pinne til hjelp for å rulle lokket over kaken.

Bruk en smoother for å fjerne luftboblene, og for å få et jevnere resultat. Start på toppen av kaken, og ta sidene til slutt. Avslutt med å skjære vekk overflødig masse.

Pynt med roser og blader, og lag en perlekant av marsipan som legges rundt kanten.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.