Marsipankake - Dette er marsipankake akkurat slik som du kjenner marsipankake.
Foto: GodMorgenNorge TV2

Marsipankake

Dette er marsipankake akkurat slik som du kjenner marsipankake.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og vend lett inn i eggedosisen. Stek i smurt form 22 cm, i forvarmet stekeovn, 175 ºC i ca 30 min midt i stekeovnen. Avkjøl på rist. Del sukkerbrødet i 3 lag. Dynk kakebunnene med melk eller juice. Skal kaken fylles med rørte bær med mye saft, trenger den ikke dynkes. Fordel rørte bær/syltetøy på 2 av de 3 bunnene. Fordel krem over. Legg bunnene oppå hverandre etter hvert som de fylles. Stryk resten av kremen oppå og på siden av kaken. Elt marsipanen myk og kjevle ut ca 300 g marsipan til marsipanlokk så stort at det vil dekke hele kaken (bruk litt hvetemel ved utkjevling). Legg det utkjevlede marsipanlokket oppå kaken og klem marsipanen lett til rundt kaken. Resten av marsipanen trilles ut til lange remser som tvinnes sammen og legges rundt kanten på kaken. Pynt med frukt bær. Smelt mørk sjokolade og fyll i et kremmerhus og bruk til "skrift" om du ønsker det.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Bringebærkake