Marte Knipe -

Marte Knipe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp melken og dryss grynene i. La grynene koke til de er møre og har fått grøtkonsistens, ca. 15 minutter. Rør inn rosiner og mandler og smak til med sukker. Hell grøten i en form, som er penslet tynt med olje og sett den kaldt så den stivner. Hvelv puddingen på serveringsfat og server den med friske bær, rød saus eller syltetøy.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Charlotte Russe