Slik gjør du det:
Smuldre smør og mel.
Rør i eggeplomme og væske. La deigen hvile kaldt.
Mandelmasse: Bland mandler og melis med stivpiskede hviter.
Legg 1/5 av deigen kaldt.
Kjevle ut resten og kle sandkakeformene med deigen. Fyll i mandelmasse.
Kjevle den avkjølte deigen ut og skjær ut smale strimler med bakkelsspore.
Legg to strimler i kors over kakene. Disse kakene er så tunge av fyll at de lett kan bli råstekte under.
Derfor bør de plasseres på nederste rille i stekeovnen slik at de får undervarme.
Stek kakene i ca. 20 min ved 200°.
Avkjøl kakene litt før de tas ut av formene.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.