Matjessild med pepperrot-potetpuré og fruktsaus -
Foto: Robert Kanngiesser

Matjessild med pepperrot-potetpuré og fruktsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bløt den tørkede frukten en time i kaldt vann. Tørk den og skjær den i små terninger. Ha frukten i en kjele sammen med kalvekraften og kok inn til ca 1/3. Smak til med salt og pepper og pisk inn smøret. Mos potetene, rør inn melk og pepperrot og smak til med salt og muskatnøtt. Anrett potetmos og saus sammen med matjesfiletene. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Ostegratinert hyse