Matjessild med stekte grønnsaker og balsamicoaus -

Matjessild med stekte grønnsaker og balsamicoaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen ingrediensene til marinaden. Skjær matjessilden i biter på ca 4 cm. Hell over marinaden og la silda marinere i 12 timer. Press sitronsaft og dryss med salt og pepper over grønnsakene og stek dem i olje. Rør sammen ingrediensene til sausen og smak den til. Server den marinerte matjessilden med grønnsakene og balsamicosausen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Marinert breiflabb
fav Tid: 90 min
Laks og asparges