Matmuffins -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Matmuffins

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 porsjon = 12 store muffins Kjør sammen mel, bakepulver, salt og smør i terninger i en foodprocessor. Kjør til en finkornet masse. Tilsett melken og kjør sammen til en deig. Rør inn for hånd, finhaket purre og tynne strimler av skinke eller salt pølse. Fordel deigen i smurte muffinsformer. Dryss over ost og stek i varm stekeovn 220 °C på midterste rille i 12-14 min. Avkjøl på rist. Tips: Smakstilsetning kan varieres, prøv soltørket tomat og sorte oliven eller finhakket paprika i stedet for purre.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Porsjonsomelett