Mattis' bruschetta -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Mattis' bruschetta

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Gjest i Wenches kjøkken, Mattis Gulbrandsen, 14 år. Han gir ut kokeboka "Helt chef" på Kagge Forlag. Gni brødskiver inn med olje og hvitløk. Stek i ovn til de er gyldne. Her er to varianter av bruschettea du kan lage med de stekte brødskivene: 1: Legg over hakket tomat og mozarella. Inn i ovnen igjen til osten har smeltet. 2: Lag en mos av avocado, rømme, litt sitron, salt og pepper. Smør over skiva, og legg på litt spekeskinke. Legg på hakket tomat, mozarellaost og basilikum.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kylling spesial