Megakjøttkake med tomater og ost -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Megakjøttkake med tomater og ost

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Arbeid deigen seig med salt. Tilsett pepper, potetmel, melk, sammenpisket egg, finhakket løk og hvitløk og arbeid deigen godt sammen. Tilsett chilisaus om du vil ha er litt sterkere smak. Smelt smør i en stekepanne og bre farsen ut til en stor kake. Stek ved middels varme 4-5 min. Snu (bruk en tallerken eller et lokk) og dekk den ferdig stekte siden med tomatskiver og revet hvit ost. La kjøttkaken steke ferdig, ved svak varme, under lokk i 6-8 min, eller sett den under grillen noen få minutter. Server med kokte eller stekte poteter, sjampingongsaus og en grønn salat. Dryss oregano over til slutt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Kjøttkaker