Slik gjør du det:
Bunn:Knus kjeks i blender eller tilsvarende. Smelt margarin og bland kjeks, salt og margarin sammen i en bolle. trykk det så ut i en kakeform (feks Porsgrund bake it easy) og sett den kaldt mens du gjør resten.
Fromasj:Kok opp 2.5 dl vann og tilsett gelepulveret. Visp godt og la det avkjøles. Visp sammen 2 bokser soyafløte og melisen til en fast fin krem. Tilsett så avkjølt (men rennende) gele i en tynn stråle mens du pisker godt. Fordel på den kalde kaken og la stå kjølig i minst 2 timer til kaken har en skikkelig fast hinne på toppen.
Gelelokk:Kok gele på samme vis som sist, og la den avkjøle skikkelig, men fortsatt være rennende. Hell den svært forsiktig (ikke i tynn stråle!) over kaken og la avkjøle.
Pynt gjerne med friske bær og litt grønt. Bør spises i løpet av et par dager.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.