Melkefri suksessterte - Suksessterte er alltid en suksess - derav navnet? Normalt er denne kaken stappet med meieriprodukter, når jeg lager den er den alltid uten og minst like god! Den er naturlig glutenfri og passer derfor både for de som må holde seg unna gluten og melk.
Foto: Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Melkefri suksessterte

Suksessterte er alltid en suksess - derav navnet? Normalt er denne kaken stappet med meieriprodukter, når jeg lager den er den alltid uten og minst like god! Den er naturlig glutenfri og passer derfor både for de som må holde seg unna gluten og melk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skill hvitter og plomme.

Stivpisk eggehvitter i en helt ren bolle, bland deretter svært forsiktig inn melis og malte mandler.

Fyll røren i en springform, 24 cm i diameter, og stek ved 160 °C i 30-35 minutter. Avkjøl bunnen.

Rør sammen eggeplommer, soya/risfløte, sukker og vaniljesukker. Varm det opp over svak varme til kremen tykner. Avkjøl kremen helt og pisk inn romtemperert melange uten melk i terninger og sett kremen kaldt til den stivner.

Legg forsiktig bunnen på et serveringsfat og bre over kremen.

Pynt med sjokolade som tåles eller karameliserte mandler

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Bounty-suksess