Melkekokt svinenakke med brokkoli -

Melkekokt svinenakke med brokkoli

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 125 grader.

Gni inn kjøttstykket med salt og pepper før du varmer opp oljen i en panne og bruner kjøttet rundt på alle kanter. Legg stykket i en kjele som er så stor at kjøttstykket akkurat går nedi.

Skrell løken og hvitløken og hakk opp og la det surre i panna noen minutter på forholdsvis svak varme etter at du har tatt ut kjøttstykket. Ha det så over i kjelen sammen med kjøttet og resten av ingrediensene. La melka koke opp på svak varme før du legger på et lokk og setter kjelen i stekeovnen. La den stå slik i 3–4 timer. Løft på lokket og sjekk ståa for både kjøttet og væsken en gang i timen.

Ta kjøttet ut av gryta og hold det varmt under aluminiumsfolie. Hell melka gjennom en sil og over i en ny kasserolle. Kok den inn til den begynner å tykne og bli lysebrun. Jevn sausen med maizena.

Kok brokkoli i noen minutter i godt saltet vann.

Del opp kjøttet i passe stykker og server sammen med saus, brokkoli og kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.