Mexi-koteletter - Hot og godt -
Foto: Kim Holthe

Mexi-koteletter - Hot og godt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Strø godt med krydder på kotelettene og stek dem gylne på begge sider i litt olje. Skjær paprikaen i strimler og la dem steke med kotelettene. Hell over chilisausen, legg over lokk og la kotelettene trekke ca 10 min. på svak varme. Tilsett bønner og mais og la det trekke i et par minutter til alt er varmt. Server med hvetetortilla, jalapenos og en salat med mais og avocado. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.