Middagsmat for barn 6-9 mnd -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Middagsmat for barn 6-9 mnd

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask og skrell potet og grønnsaker, del i biter og kok møre sammen med kjøtt eller fisk. Ikke bruk mer kokevann enn at det akkurat dekker råvarene. Kok til kjøtt og grønnsaker er gjennomkokt. Begynn ev med å koke kjøtt eller del kjøttet i små biter og grønnsaker i litt større biter. Sil av kokevannet, ta vare på det, brukes til å spe i den mosede maten. Spe med kokevann/ kraft eller morsmelk til passe konsistens. Smak til med olje eller smør/ margarin. Tips: Friske urter kan trekke med maten de siste minuttene før den moses opp. Bruk magert gjerne kvernet kjøtt av kalv, svin, storfe, lam, kylling eller kalkun. Av fisk bruk benfrie fileter av torsk, sei eller ørret.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?