Middelhavstapas -

Middelhavstapas

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Anrett div småplukk på tallerken. For eksempel: spekeskinke og melon marinerte tomater peppersalami og fersken ost og druer oliven stekt sopp paprikarisotto grillet scampi små baguetter i skiver Paprikarisotto: Surr finhakket løk og purre i olje. Tilsett ris og paprikapulver eller safran. Rør om til risen er blank. Spe med varm buljong i flere omganger. La buljongen koke helt inn før ny tilsettes. Rør om slik at risen ikke setter seg fast. Forsett med speingen til risen er mør og har konsistens som en litt tykk grøt. Trekk kasserollen vekk fra platen og tilsett smør og parmesan. Smak til med salt og pepper. Stekt sopp: skjær sopp i skiver/båter og stek i smør. Dryss på salt og pepper. Ta opp soppen og legg den i en skål. Hell på litt olivenolje, balsamicoeddik og finhakket kruspersille.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Scampi el diablo