Middelhavsuppe - Masse grønt gjør denne suppen til en vitaminbombe, og så smaker den så godt også!
Foto: Foto: Aina Hole

Middelhavsuppe

Masse grønt gjør denne suppen til en vitaminbombe, og så smaker den så godt også!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smør i en stor kjele over middels varme. Ha i finhakket løk og hvitløk, gulrot i terninger og stangselleri kuttet i tynne skiver. La det surre i ca 5. minutter. Tilsett en boks hakkede tomater, rødvin (sløyfes rødvinen tilsettes tilsvarende mengde med buljong) og grønnsakbuljong. La det hele få et oppkok og slå ned varmen. La suppen stå og småkoke til selleri og gulrøtter er knapt møre ca. 15 minutter. Det neste som tilsettes er squash kuttet i terninger, tomatpure, hermetiskebønner og krydder. La suppen få et oppkok og slå ned varmen. Tilsett 1 ss hvetemel i matyoghurten og rør til melet er godt blandet. Tilsett boksen med yoghurt i suppen under omrøring og smak til med salt og pepper. La suppen få et raskt oppkok og slå ned varmen. Tips: Hvis man tilsetter 1 ss hvetemel i begeret med matyoghurt før den tilsettes den varme væsken, blir matyoghurten mer kokestabil, men husk suppen må ikke fosskoke etter at matyoghurten er tilsatt. Bland sammen kesam og pesto, og server suppen med en god spiseskje av kesampestoen, og godt brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Vintergryte
fav Tid: 30 min
Aspargessuppe
fav Tid: 45 min
Høstsuppe