Mignonette - Dette er saus til østers. Så enkelt det kan bli.
Foto: Erik Hannemann

Mignonette

Dette er saus til østers. Så enkelt det kan bli.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk sjalottløken. Bland den med eddik og smak til med salt og pepper. 

Server denne sausen til østers om du ikke vil spise den naturell. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Panzanella
fav Tid: 30 min
Chimichurri