Minestrone al pesto - Dette er en enkel og fantastisk god "slektning" av den italienske minestronesuppen. Den har store variasjoner fra nord til sør i Italia, men basisen med pasta, bønner og forskjellige grønnsaker er den samme.
Foto: Morten Brun

Minestrone al pesto

Dette er en enkel og fantastisk god "slektning" av den italienske minestronesuppen. Den har store variasjoner fra nord til sør i Italia, men basisen med pasta, bønner og forskjellige grønnsaker er den samme.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brun kjøttdeigen i olje i en gryte. Tilsett vann og buljongterning og kok opp. Ha i pasta og finhakket løk og la dette småkoke 5-6 minutter. Tilsett grønnsaksblandingen, bønner og tomat, og la gryta småkoke 4-5 minutter. Smak til med salt og pepper, og server med en spiseskje pesto og litt nyrevet parmesan i hver suppeskål. Smaker godt med brød til. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.