Minestrone med bakt skrei - Her er Tom Victor Gausdals deilige skrei, stappfull av godsaker.
Foto: Ingvar Eriksson

Minestrone med bakt skrei

Her er Tom Victor Gausdals deilige skrei, stappfull av godsaker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Det er ikke gitt mål på grønnsakene her. Gjør som italienerne - ta det synes passer. Har du ikke gjort det på den måten før kan du prøve og føle hvor godt det er å frigjøre seg fra oppskriftene!

Fiskestykkene bakes i ovnen med olje, salt og pepper, eller stekes på skinnsida i en panne. Legges oppi suppa til slutt. Tomatpuré freses i oljen, ha på hakket sjalottløk, bacon og hvitløk, legg i hakkede friske tomater og gulrot, og hell på hvitvin og kraft, la putre.

Hakket fennikel og stangselleri has i, kok videre, aspargesbønner has i mot slutten, vend i kokt pasta og smak til helt til slutt.

Strø litt parmesan over og pynt med friske urter som gressløk og basilikum før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.