Minestrone med bakt skrei

Minestrone med bakt skrei

Her er Tom Victor Gausdals deilige skrei, stappfull av godsaker.

Oppskrift av: Tom Victor Gausdal
60 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Det er ikke gitt mål på grønnsakene her. Gjør som italienerne - ta det synes passer. Har du ikke gjort det på den måten før kan du prøve og føle hvor godt det er å frigjøre seg fra oppskriftene!
Fiskestykkene bakes i ovnen med olje, salt og pepper, eller stekes på skinnsida i en panne. Legges oppi suppa til slutt. Tomatpuré freses i oljen, ha på hakket sjalottløk, bacon og hvitløk, legg i hakkede friske tomater og gulrot, og hell på hvitvin og kraft, la putre.
Hakket fennikel og stangselleri has i, kok videre, aspargesbønner has i mot slutten, vend i kokt pasta og smak til helt til slutt.
Strø litt parmesan over og pynt med friske urter som gressløk og basilikum før servering.

Kanskje disse også frister?