Mini julebrownies

Mini julebrownies

Disse minibrowniesene passer utmerket til juleselskap!

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

250 g

Mørk sjokolade

120 g

smør

4 stk

egg

360 g

sukker

20 g

kakao

0.5 ts

salt

1 klype

Vanilla bean paste (kan sløyfes)

Vaniljefrosting

1 dl

melis

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 175°C. Ta fram en minimuffinsform og sett ca. 25 mini cupcake former i den, Sett til side så lenge.
Smelt 250 g sjokolade og smør over et vannbad.
Haeggene i en annen bolle, tilsett sukker vanilje og visp det lett sammen.
Hell den smeltede sjokoladeblandingen over i bollen med egg og sukker, og rør til det er blandet inn. Ikke rør mer enn 30-40 sekunder.
Sikt inn mel, kakao og salt og vend det inn i røren.
fyller hver cupcake formmed 1 ss røre og steker dem i 20 minutter.
Brownies må avkjøles helt, og settes kald 1 time før de pyntes med frosting. 
Fremgangsmåte frostingLag vanilla frosting ved å ha kremfløte, mascarpone, melis og vanilje i en miksebolle og miks til en jevn og luftig blanding i cirka 3-4 minutter! Jeg bruker en sprøytepose med en wilton 1b-tipp når jeg dekorerer disse brownies. Lag 2 «swirls» på toppen av hver brownies, og pyntgjerne med julegodteri på toppen.