Minicalzone

Minicalzone

Slik lager du små innbakte pizzaer

Oppskrift av: Øyvind Lie
60 minutter
Pizza

Ingredienser

5 porsjoner

slik lager du deigen

3 dl

vann

2 ts

salt

5 ss

olje

Slik lager du fyllet

2 stk

gulrot

Slik gjør du det:

Bland sammen ingrediensene til en jevn deig. La den heve til omtrent dobbel størrelse. Nå er den ferdig til å kjevles. Del den i to og kjevle ut deigene på hvert sitt bakepapir. La dem etterheve i 15-20 minutter.
Finhakk kjøttet og brune det i panna. Riv og finhakk de andre ingrediensene og bland alt sammen med tomatsausen i panna. La det småputre i fem minutter. Legg den ene deigen på stekebrettet, legg på fyll og strø på osten. Legg på den andre deigen. Behold bakepapiret på til deigen ligger riktig. Da blir det enklere. Dra av papiret og del deigen i ruter. Bruk en tynn fjøl eller lignende slik at du bare presser et spor i deigen, ikke deler den.
Stek på 180 grader i 15-20 minutter. Sjekk at undersiden er gjennomstekt og sprø. Hvis ikke, stek litt lenger med undervarme.